Mikspiration består av Mikaela Gustrin samt den erfarenhet och kompetens jag samlat under alla år av kreativt arbete.
Här finns många estetiska strängar på lyran, styling, inredning, scenografi och rekvisita är några.  
Företaget är situerat i Stockholm de flesta uppdragen finns mest inom Sverige och Norden men även internationellt.
Har bland annat haft en 3-årsperiod av New Yorkuppdrag om "svenskar i New York", blandad kompott av offentliga personer och doldisar. Tillexempel konstnären i Mahattanateljén under takåsarna eller hos den framgångsrika media-designern i sin fantastiska ombyggda chokladfabrik vid Brooklynbrons brofäste.

I dag arbetar jag främst som stylist och inredningsreporter för media samt privatinredare. Stylingen innefattar beställningsjobb från inredningspress, mycket spekulationsjobb på hem för försäljning blandat med studiojobb, reportage, artiklar, intervjuer och texter i samband med plåtningar 
Parallellt med stylingen jobbar jag som profesionell inredare, övervägnde för privat boende.
Här finns utrymme för allt från rådgivning gällande tillexempel förvaring, logistik och flöde till hela hem-inredningar från topp till tå av kompletta hem. Materialval, färgval, textilier, armaturval, belysningsdesign, ljusflöde m.m. Jag samarbetar även med och har tillgång till en hel stab av hantverkare för all typ av byggnation och tillverkning, så inga projekt är för komplicerade eller konstiga. Allt går att lösa!
I min ryggsäck finns även reklam, dekoratörs-utbildning, Feng Shui-konsult och scenograi-koreograf inom musikbransch och teater som breddar lite extra. 
Mitt bottenlösa intresse för estetik, färg, form och material håller mig
levande och ger mig ständigt nya kickar och idéer som måste ut! 

Så kontakta mig gärna så pratar vi vidare om inredning, den berömda "Röda tråden", styling, funderingar,
visioner och idéer.
Jag hoppas innerligt vi hörs snart!
Ha en härlig dag........./Mikaela